Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara amelî şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın kapısı, hariçarı gerçek açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen bünyelabilmekle beraberinde henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun asliye sebebi mevki kaybına vasıf vermemesi ve elan azca maliyetle aksiyonin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara orantılı şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel vaziyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya akıllıca kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlamlıklı çalışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en reva paha politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 geçim esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en şayeste fiyatlarla iye olgunlaşmak derunin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden entelekt veri alabilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en yönlü fiyat politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık sinein yeğleme edilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve sarsıntı afetlerinde bile en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların kişiını kurtardığında elan sağlıklı anlaşılacaktır.

Hastanelerde ve Esenlik Merkezlerinde Yangın Emniyetliği Hastaları ve sağlık ekipmanlarını maksimum seviyede koruyan Yangın Kapısı en etkin otomatik ve manuel yangın söndürme ekipmanları ve sistemleri

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page